Ford F150 Platimum

ford f150

Mijn zoon is dit jaar achttien geworden en hij heet onlangs zijn rijbewijs gehaald. Om dit te vieren heb ik hem mijn oude auto gegeven, een oude Opel Corsa. Tijd om mezelf te verwennen dacht ik en daarom ben ik op zoek gegaan naar een Ford, dat merk had ik vroeger altijd en heb er geen klachten over. Ik werk in de landbouw en dus is het voor mij een voordeel dat ik een auto heb die door ruw gebied kan rijden en een grote laadruimte heeft. Ik kwam dan ook al snel uit bij de Ford F150 Platinum die ik zag staan bij Bos V8 Supercars.

Prachtige Ford F150

De Ford die ik zag staan was een tweedehands model maar dat zou ik nooit geraden hebben. Er was geen krasje op te zien en ook de binnenkant was erg proper en verzorgd. Na een korte testrit heb ik dan ook besloten om de wagen aan te schaffen. Het is een erg goede beslissing geweest! De wagen rijdt erg vloeiend en heeft geen probleem met rijden doorheen de velden. Mijn zoon heeft zelf al gevraagd of hij er mee mocht rijden, maar daar zal hij nog even op moeten wachten. Eerst is het mijn beurt!

Tags: , ,

Related Post