Goedkope autoverzekering?

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Je hebt een nieuwe auto of wilt switchen van autoverzekering? Een autoverzekering is belangrijk en je kan maandelijks al snel veel geld kwijt zijn. Waarschijnlijk als je al een tijdje gezocht hebt naar een goedkope autoverzekering, ben je Allianz Direct al een paar keer tegengekomen. In dit artikel leggen we uit waarom je bij Allianz direct niet alleen bespaart op je premie. 

Wanneer je een autoverzekering zoekt zijn de meeste mensen op zoek naar een verzekering met de laagste premie. Hierdoor ben je maandelijks het minste kwijt. Maar ben je ook daadwerkelijk minder geld kwijt als je minder premie betaald? Als nooit een ongeluk hebt waarschijnlijk wel. Maar dit is niet de enige reden waarom een autoverzekering bij Allianz Direct interessant kan zijn. Er zijn meerdere redenen:

  • Je hebt standaard een eigen risico van nul euro.
  • Je kan dagelijks je verzekering wijzigen en opzeggen
  • Er is vervangend vervoer bij schade
  • Je kan de verzekering binnen 20 seconden online afsluiten
  • Je kan de woonverzekering combineren met de autoverzekering

Door bovenstaande punten te combineren met de lage premies die betaald per maand, ben je zeker het minste kwijt bij Allianz Direct. Daarnaast is deze autoverzekering uitgekozen tot beste van Nederland door de Consumentenbond. Een win-win situatie!

Ben je geïnteresseerd in een autoverzekering? Bekijk de website en oordeel zelf. Je kan verschillende verzekeringen vergelijken en meer informatie op vragen over de besproken verzekering. Als je er niet uitkomt kan je uiteraard ook contact opnemen.

Related Post