Laat snel je parkeerdeukje repareren

Ben je tijdens het inparkeren tegen een paaltje gekomen? Het kan je zomaar overkomen, maar gelukkig is hier ook snel iets aan te doen. Wist je dat een parkeerdeukje repareren gemakkelijk en snel kan? Een klein deukje kan zelfs binnen een dag al gemaakt worden. Het kost je op deze manier in ieder geval bijna geen tijd om het deukje weg te laten halen. Daarnaast hoeft het je ook niet veel geld te kosten: want met een vaste prijs voor het herstellen van een parkeerdeukje kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Vaste prijs voor parkeerdeukje repareren

Een parkeerdeukje repareren heeft altijd een vaste prijs en daardoor weet je direct waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig, want er is niets vervelender dan je auto laten repareren en vervolgens een hoge rekening te krijgen. Een vaste prijs voor het laten repareren van een parkeerdeukje zorgt ervoor dat je nooit onnodig teveel betaald.

Hoe wordt een parkeerdeukje gemaakt? Het gaat om een deukje wanneer de witte onderlaag van de lak niet zichtbaar is. Het deukje wordt met speciaal gereedschap en een UV-lamp weggewerkt. Hierbij wordt de lak niet aangetast, omdat er van binnenuit druk wordt uitgeoefend op het deukje. Deze zal dus langzaam verdwijnen en op den duur helemaal niet meer zichtbaar zijn. Het is belangrijk om te weten dat niet ieder deukje op deze manier gemaakt kan worden. Vooral parkeerdeukjes op een vouwlijn zijn niet op deze manier te repareren. Daarover zal je altijd worden geïnformeerd door de schadehersteller.

Related Post