Nieuw, modern, flitsend en vooral veilig

Bakfiets

Als je moet denken aan een bakfiets dan zie je iemand met zwoegen en zweten een zware fiets voortbewegen, de houten bak ligt ook nog eens afgeladen met voorwerpen die vervoerd moeten worden. Bij de Dolly bakfiets kun je dit beeld al snel vergeten, een bakfiets van Dolly is licht van gewicht, comfortabel om mee te fietsen, zeer wendbaar ook in het stadsverkeer en de bak is van kunststof. Mooie brede randen en ronde hoeken, voorzien van een bankje waarop de kinderen kunnen zitten.

Bakfiets

Eenvoudige opstap voor de bestuurder

De bestuurder heeft veel ruimte tussen de bak en het zadel, hierdoor kun je eenvoudig op en afstappen. Het stuur is extra breed om een comfortabel gevoel te creëren als je met de fiets aan het rijden bent. Wat je ook vervoerd met de bakfiets, het lichtgewicht exemplaar zorgt ervoor dat je snel en zeer wendbaar door zowel druk verkeer als buiten de bebouwde kom fietst. Ben je moe of heb je even geen zin meer om te trappen dan zet je de hulpmotor aan, om met zo min mogelijk energieverbruik de weg te vervolgen. De bakfiets is niet alleen mooi, er is ook over nagedacht.

Bakfiets

Aan de veiligheid is ook gedacht

Natuurlijk moet een bakfiets veilig zijn als je bijvoorbeeld je kinderen erin wilt vervoeren. De dubbelwandige bak werkt als een bumper, je kinderen zitten er niet alleen comfortabel in maar ook nog eens veilig. Voor de remmen is gebruik gemaakt van een hydraulisch systeem, snel en veilig sta je in een noodgeval stil. De kast om de ketting heen is geheel afgesloten, zo weet je zeker dat je er nooit met je veters of broek tussen de ketting komt.

Tags: ,

Related Post