Schadeherstel voor elk voertuig

AAS schadeherstel is er voor verschillende soorten schade. Of het nu gaat om ruitschade of autoschade, of schade aan je vrachtwagen, camper, caravan of scooter – voor elke soort schade is er ruimte. Met 88 verschillende vestigingen zijn er door heel Nederland locaties te vinden van AAS schadeherstel. Door op elk moment en op elke dag bereikbaar te zijn, kunnen zij jou snel helpen en weet je direct waar je aan toe bent voor jouw schadeherstel.

Belangrijke zaken bij AAS

Bij AAS schadeherstel is de eerste zorg om jou als klant te ontzorgen. Door de goede bereikbaarheid kunnen zij dit realiseren. Daarnaast willen ze dat de klant tevreden is, het liefst meer dan zelfs. AAS streeft ernaar om de verwachtingen van jou als klant te overtreffen. Natuurlijk is het ook zaak dat het schadeherstel vakkundig opgelost wordt. Het personeel van AAS heeft kennis van zaken en deze kennis wordt continu uitgebreid en verdiept door middel van trainingen. Tot slot staat AAS voor betrokkenheid bij de omgeving. In haar besluitvorming neemt zij mens, milieu en maatschappij in acht.

De stappen van schade tot herstel

Schadeherstel wordt gerealiseerd in een paar simpele stappen. Allereerst meld jij de schade aan jouw voertuig bij jouw verzekeraar of tussenpersoon. Daarna neem je contact op met AAS om de schade te melden. Dit kan telefonisch maar ook via de website. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vestiging bij jou in de buurt die tijd en middelen heeft om het schadeherstel uit te voeren. Hier hoor je wat de kosten zijn, wat er moet gebeuren en wanneer dit afgerond kan zijn. Als je hiermee akkoord gaat, kun je op de afgesproken datum het voertuig hersteld en gewassen ophalen. Bovendien krijg je een FOCWA-garantiebewijs mee, waarmee je vier jaar garantie hebt op de herstelwerkzaamheden.

Related Post