Tips voor het uitzoeken van een bedrijfsauto

Ben je als bedrijf aan het uitbreiden? Of heb je een nieuwe bedrijfsauto nodig? Dan ben je aan het juiste adres. In deze blog zullen we vijf tips geven zodat jij uiteindelijke de beste keuze kunt maken qua bedrijfsauto. Het kan namelijk best een lastige keuze zijn: wat moet de grootte zijn? De verzekering? Lees gauw verder en kom erachter!

De ruimte

Eén van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen: hoe groot moet-ie zijn? Wat voor spullen moet ik vervoeren? Kijk naar wat je nu vervoert, maar vergeet ook de toekomst niet. Wil je bijvoorbeeld uitbreiden op de korte termijn? Daarnaast heeft iemand die meubels verkoopt en thuis aflevert een groter busje nodig dan een klusjesman. Check dus wat je minimaal nodig hebt, maar kijk ook alvast een beetje naar de toekomst. Zo weet je zeker dat hij lang mee gaat.

Verbruik en uitstraling

Klimaatneutraal en zo min mogelijk uitstoten is vandaag de dag een topprioriteit. Iedereen moet z’n steentje bijdragen voor een beter milieu. Jij dus ook als eigenaar van een bedrijfsauto. Een nadeel van een milieubewuste wagen is dat het vaak veel duurder is, en daarom niet haalbaar voor veel bedrijven. Daarentegen is het ook een investering én een goed visitekaartje. Klanten vinden het namelijk tegenwoordig steeds belangrijker. Ga dus voor een auto die zo min mogelijk verbruikt en vervuilt. Ook moet je nagaan wat je wilt uitstralen met zo’n wagen: ga je voor een geheel nieuwe of een tweedehands? Voorzie je ‘m van een logo of niet?

Extra kosten

Ook moet je natuurlijk rekening houden met extra kosten, zoals onderhoudskosten, wegenbelasting en ook extra kosten die je maakt tijdens een bedrijfsautoverzekering afsluiten. Soms kunnen die namelijk hoog oplopen en zijn daarom net zo belangrijk als de vorige punten. Houd hier dus ook rekening mee! Verzekeringen kunnen je gemakkelijk en snel online vergelijken. Kijk eens op 123bestelautoverzekering.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post